Memoire

Memoire

Een klassiek en tijdloos model welk door zeer veel mensen gewaardeerd wordt. In verschillende varianten te verkrijgen, van 0.03 crt. per briljant tot zelfs 0.30 crt. per briljant. Gaat je voorkeur uit naar een sieraad met één, drie, vijf of zelfs zeven schitterende briljanten. Dan is een Memoire sieraad echt iets voor jou. Door je Memoire ringen te combineren met een solitair zoals bijvoorbeeld Classico, Eternal, Quattro of met aanschuifringen, en je trouwring maak je je set nog persoonlijker. Met een Memoire ring behoort het allemaal tot de mogelijkheden. Je kunt je set compleet maken met een hanger, oorsieraden (creolen en halfcreolen) en een schitterende armband.
Bij Memoire ringen heb je zelfs de mogelijkheid om extra briljanten in je ring te plaatsen. Bij een bijzondere gebeurtenis, of gewoon zomaar. De bestaande briljanten blijven bij je ring, die worden samen met de nieuwe briljant(en) in een nieuwe zetting geplaatst. Dan is de ring weer zo goed als nieuw. Zo wordt je ring bij elke belangrijke gebeurtenis in je leven waardevoller.

Groeibriljant

Een groeibriljant sieraad kun je binnen twee jaar na aankoop laten groeien. Je ruilt dan je huidige sieraad voor een nieuw sieraad met een grotere of meer briljant. Bedraagt het prijsverschil tussen het ingeruilde en het nieuwe sieraad ten minste 50%, dan wordt de volledige dagwaarde (-15% bij meersteens ringen) van het ingeruilde sieraad in mindering gebracht op de prijs van het nieuwe sieraad. De Briljant dealer geeft je graag advies over de mogelijkheden om je sieraad bij elke groei waardevoller te maken. Zo geniet je elke dag nog meer van je sieraad.